Corona update

geplaatst in: Nieuws | 0

Vooralsnog zijn wij voor nu alleen geopend voor telefonische afspraken, videobelafspraken en eventuele spoedafspraken. We hopen dat hier gauw verandering in gaat komen. Op dit moment is het Koninklijk Nederlands Genootschap van Fysiotherapie (KNGF) in overleg met de overheid om de fysiotherapie langzaam en veilig weer op te schalen. Voor nu is het helaas onduidelijk wanneer dit opschalen zou kunnen beginnen

Binnen de praktijk hebben we alle voorzorgsmaatregelen getroffen om weer te kunnen beginnen, zodra er groen licht is gegeven vanuit het KNGF en de overheid.

Zodra wij meer nieuws hebben, zullen wij dit op onze site en facebook kenbaar maken.

Wat kunnen wij tot die tijd voor u doen?

Wij zijn elke werkdag van 9:00u tot 12:00u telefonisch bereikbaar voor overleg of het plannen van een videobel of belafspraak. U kunt bijvoorbeeld een afspraak maken voor een intake, deze nemen we dan telefonisch of via een videobelafspraak af. Dan weten wij wat uw klacht inhoudt, kunnen we alvast tips en oefeningen meegeven. Dan kunnen we direct starten met de behandeling, wanneer we weer mogen starten met opschalen van de fysiotherapie. Deze intake wordt wel gerekend als gewone fysiotherapeutische intake.

Daarnaast hebben wij diverse filmpjes op onze website gezet, deze kunt u hier vinden: Oefeningen

Wij hopen u snel (en natuurlijk veilig) weer te mogen verwelkomen in onze praktijk

Team Snepvangers Fysiotherapie