Maatregelen kabinet verlengd, open voor videoconsult en telefonisch consult

geplaatst in: Algemeen | 0

Zoals de meeste van jullie wel hebben gezien, heeft het kabinet de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, verlengd tot en met 28 april.

Wat onder andere betekent dat de contactberoepen, die geen 1,5 m afstand kunnen houden, hun normale werkzaamheden niet kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij helaas geen fysieke behandelingen uitvoeren, met uitzondering van echte spoedgevallen. Spoedgevallen kunnen alleen gezien worden na uitgebreid telefonisch overleg en met de noodzakelijke veiligheidsmiddelen.

Wat kunnen we wel doen?

We zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00u tot 12:00u voor telefonisch advies, we kunnen telefonische fysiotherapieconsulten geven in combinatie met oefeningen via de mail of videoconsulten. Voor het gewone overleg en advies wordt geen behandeling gerekend.

Voor telefonische of videoconsulten brengen wij wel een fysiotherapeutische behandeling in rekening. Dit wordt vergoed door de aanvullende verzekering, indien u deze heeft en nog voldoende behandelingen over heeft.

Daarnaast zullen we de komende week wat filmpjes maken met oefeningen en deze worden zo spoedig mogelijk geplaatst op onze website.

We wensen iedereen veel sterkte de komende tijd, blijf gezond en hopelijk tot gauw!

Team Snepvangers Fysiotherapie