Tijdelijk gesloten voor fysieke behandeling, wat kunnen wij wel voor u doen?

geplaatst in: Nieuws | 0

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus, zijn wij helaas genoodzaakt onze praktijk, vooralsnog tot en met 6 april, te sluiten voor fysieke behandelingen.

Heeft u nog een afspraak staan dan wordt u deze week gebeld, voor het verplaatsen van deze afspraak of het vervangen van uw afspraak door een telefonische afspraak of video-belafspraak.

Wat kunnen we nog wel voor u betekenen de komende weken?

Wij bieden de mogelijkheid om een fysiotherapie-afspraak op afstand te doen. Dit kan telefonisch, eventueel ondersteund via de mail, of via beeldbellen. Langs deze weg kan er toch een intake plaatsvinden, advies gegeven worden, oefeningen gegeven worden en kunt u toch blijven revalideren, blijven oefenen en pijnklachten verminderen. Hier wordt dan wel een fysiotherapeutische behandeling voor gerekend.

Wij zullen elke werkdag van 9:00 – 12:00u telefonisch bereikbaar zijn op de praktijk. We zijn er voor het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak op afstand. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd een mail sturen of de voicemail inspreken. Deze controleren wij ook buiten deze tijden regelmatig.

Helaas zijn deze maatregelen echt noodzakelijk, gezondheid blijft het belangrijkste. 

Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft. Wij blijven er alles aan doen om (nu even op afstand) voor u klaar te blijven staan.

Wij zullen de komende tijd ook regelmatig blogs, tips of oefeningen posten, dus hou onze website en facebook goed in de gaten.

Blijf gezond en hopelijk kunnen we u gauw weer verwelkomen in de praktijk.

Team Snepvangers Fysiotherapie